Menjador i Servei de Ludoteca dia 22/12

Benvolgudes famílies,

com sabeu, degut a la jornada intensiva escolar de Nadal, el proper dimecres dia 22 de desembre l’horari del menjador serà de 13h00 a 15h30.

La Vostra Cuina oferirà per a aquest dia servei de ludoteca (gratuït per als alumnes fixes de menjador) de 15h30 a 16h30; no caldrà inscriure’s a aquest servei ni avisar si no en fareu ús, però caldrà respectar aquests 2 horaris.

Així doncs, obrirem la porta dues vegades: a les 15h30 i a les 16h30. En els dos casos, els alumnes d’Infantil us esperaran a les seves aules, mentre que els de Primària estaran a la pista separats en files. Si caldrà avisar al Coordinar de Serveis amb un e-mail (lolaanglada@vostracuina.com) dels alumnes que marxin sols.

També tingueu en compte que, aquest darrer dia de trimestre, l’Acollida de Tarda i la resta d’extraescolars funcionaran amb normalitat.                                   

Bones festes!