JORNADA INTENSIVA 2021

Del 07 al 22 de juny

Benvolgudes famílies,
com sabeu, degut a la jornada intensiva escolar, del 07 al 22 de juny l’horari del menjador serà de 13h00 a 15h30.

La Vostra Cuina oferirà per a aquests dies servei de ludoteca (gratuït per als alumnes fixes de menjador) de 15h30 a 16h30; aquest any no caldrà inscriure’s a aquest servei ni avisar si no en fareu ús, però caldrà respectar
aquests 2 horaris per a recollir els alumnes.


Així doncs, obrirem les portes dues vegades: a les 15h30 i a les 16h30. En els
dos casos, els alumnes d’Infantil us esperaran a les seves aules, mentre que els de Primària estaran a la pista separats per grups estables (en files). Sí caldrà avisar al Coordinador (lolaanglada@vostracuina.com) dels alumnes que marxin sols.

Us recordem que l’Acollida de Tarda funcionarà amb normalitat fins el darrer dia lectiu.