Benvolgudes famílies,


Com sabeu, degut a la jornada intensiva escolar de Nadal, el proper dilluns dia 21 de desembre l’horari del menjador serà de 13h00 a 15h30.
La Vostra Cuina oferirà per a aquest dia servei de ludoteca (gratuït per als alumnes fixes de menjador) de 15h30 a 16h30; aquest any no caldrà inscriure’s a aquest servei ni avisar si no en fareu ús, però caldrà respectar aquests 2 horaris de sortida per a recollir als alumnes.

Així doncs, obrirem la porta dues vegades: a les 15h30 i a les 16h30. En els dos casos, els alumnes d’Infantil us esperaran a les seves aules, mentre que els de Primària estaran a la pista separats pels grups estables (en files). Sí caldrà avisar al Coordinador (lolaanglada@vostracuina.com) dels alumnes que marxin sols en qualsevol dels dos horaris.

També tingueu en compte que, aquest darrer dia de trimestre, l’Acollida de Tarda funcionarà amb normalitat.

                              
Bones festes!

Categories: General