Menjador i servei de Ludoteca el divendres 20 de desembre

Benvolgudes famílies,

com sabeu, degut a la jornada intensiva escolar de Nadal, el proper divendres dia 20 de desembre l’horari del menjador serà de 13h00 a 15h45.

La Vostra Cuina oferirà per a aquest dia servei de ludoteca (gratuït per als alumnes fixes de menjador) de 15h45 a 16h45; no caldrà inscriure’s per a fer-ne ús, però sí us demanem que aviseu al Coordinador de Serveis amb un e-mail (lolaanglada@vostracuina.com) si finalment NO l’utilitzeu i voleu que el vostre fill/a surti a les 15h45.

També tingueu en compte que, aquest darrer dia de trimestre, l’acollida de Tarda i l’activitat extraescolar de tarda (Calaix de Sastre) funcionaran amb normalitat, mentre que la de migdia (English Dramarama) començarà i acabarà 30 minuts més tard del que és habitual.                                   

Bones festes!